Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2019 18:52 - За Исляма въобще
Автор: vivian666 Категория: Политика   
Прочетен: 382 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

Исляма е религия на мира и навсякъде мюсюлманите живеят в мир и разбирателство с другите хора.

Прекрасно,стига да беше вярно. Да видим как живеят в мир и разбирателство с другите.

Не включвам чисто мюсюлманските страни, а само тези в които мюсюлманите са малцинство или наравно с другите религии.

Във Филипините мюсюлманите са малцинство, от 40 години Фронта Моро и Абу Саяф водят кървава война за установяване на мюсюлманска държава в Южната част на острова с десетки хиляди убити досега.
Индонезия е мюсюлманска страна с някои християнски анклави на своя територия. Първия е Източен Тимор-католически анклав, който успя да се отдели от Индонезия след потресаващи кланета извършени от мюсюлмани в края на 90-е години, втория анклав е Молукските острови, където от 1999 година насам ,,Войните на Джихада,, са избили хиляди християни в безумни кланета.
Тайланд е будистка държава, но в трите южни провинции Патани, Яла и Наративат има мюсюлманско малцинство. И познайте какво, от 2004 година в тези провинции има мюсюлмански метеж със цел обособяването на мюсюлманска държава с хиляди убити.

Китай е комунистическо-атеистична държава, но си имат своя проблем. Казва се Синцзян-Уйгурския автономен район и организацията,,Велик Туркестан,,която води кървава борба за отделянето на уйгурите и създаване на мюсюлманска държава.
Индия е индуска държава със 150 милионно мюсюлманско малцинство. От 50 години се води кървава война с местните мюсюлмани, подкрепяни от Пакистан за щата Кашмир. Изгледи за мир няма.
Мианмар е будистка държава с проблемна мюсюлманска провинция, наречена Ракхин. От няколко години в района се водят кървави сблъсъци между мюсюлмани и будисти след обвинения за изнасилване на будистки жени от мюсюлмани.

На другия континент в Африка в най-голямата по население държава Нигерия в която има по равно мюсюлмани и християни от 2008 годиня насам се води кървава трансгранична битка която обхваща и Камерун, Нигер и Чад за създаване на шериатска държава в Северна Нигерия. Убити и изгорени са десетки хиляди християни.
Судан получи независимост през 1955 години, от тогава вече 62 години северните мюсюлмани избиват безпощадно южните християни като жертвите се оценяват между 2 и 3 милиона души.
Накрая през 2011 година на Южен Судан им писна и се отделиха в собствена държава.

Етиопия е християнска държава, но и там се води 40 годишна битка с мюсюлманите която доведе до отделянето на Еритрея в началото на 90-е години и създаването на мюсюлманска държава.
В самата Етиопия в пр.Огаден се води многогодишна битка на сомалийското малцинство за създаване на мюсюлманска държава.

В ЦАР където християни и мюсюлмани са по равно мюсюлманите от Селека спретнаха едно геноцидче на християните през 2014 година та се наложи Франция да изпраща войски да спре убийствата.

За Косово и Чечения няма какво да се каже повече,освен че и там не живеят в мир.

За преобладаващо мюсюлмански страни като Пакистан, Афганистан, Сирия, Ирак, Йемен, Сомалия, Турция, Египет, Алжир, Мали и Либия мога да добавя, че там също не живеят в мир.
Бият се основно сунити срещу шиити, араби или турци срещу кюрди, мюсюлмани срещу неверници.

В общи линии само едно мога да кажа със сигурност.
Никъде мюсюлманите не живеят във мир с околните.

Ако отворя картата и ми покажете мюсюлманска страна или страна със мюсюлманско малцинство,
веднага мога да ви изброя няколко терористични групи или етнически и религиозни конфликта.

Така, че аз не вярвам и никога няма да повярвам, че мюсюлманите идват със мир и искат да живеят във мир със останалите.....това е една от най-големите заблуди на нашето време!!!





Гласувай:
3



1. pando - 100%
20.06.2019 19:52
ISTINA!
цитирай
2. morskipesni - Ислямът НЕ ПРИНАДЛЕЖИ на цивилизования свят.
21.06.2019 11:41
Ненормалните мюсли трябва да се изтребят до крак.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vivian666
Категория: Политика
Прочетен: 38566
Постинги: 46
Коментари: 68
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930